top of page
Eindeloos uitzicht net de maan _ SkyRocket Marketing

Wie ik Ben

Mijn Verhaal

Wie ik ben?: Ontmoet het team
Countdown to Christmas 3 Days (3)_edited.jpg

Latoya Romney

Eigenaar

Mijn naam is Latoya Romney en heb inmiddels al behoorlijk wat jaren ervaring opgedaan in de marketing. Dit binnen het hebben van een eigen onderneming in de fashion, als Marketing Manager op Aruba en ervaring als Marketeer bij diverse organisaties.

Ik heb een passie voor het marketen van jonge, kleine ondernemingen. Met mijn ruime ervaring in de marketing zowel offline als online zullen mijn diensten zeker bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Ik ben no-nonsense en ik maak dingen niet mooier dan ze zijn. Ben een harde werkster en het harde werken zorgt voor het gewenste effect.

Wetende dat de meeste ondernemers, die zich niet direct zelf bezighouden met de marketing van hun bedrijf, niet op de hoogte zijn van de vele marketingtermen, zal ik jou daar ook niet mee belasten. Wel krijg je gewoon helder en duidelijk mee wat er gedaan wordt en welk pad er zal worden bewandeld om de gewenste doelen te behalen. Rapportages? Die krijg je, met een simpele uitleg waar je wat mee kan.

Heb je een bedrijf of webshop, maar mis je de vaardigheden of tijd om je bezig te houden met jouw online marketing? Met SkyRocket Marketing breng ik jouw visie tot leven aan de hand van een breed scala aan online marketing diensten. Ik pak jouw online uitdagingen aan en zet dit om tot meer zichtbaarheid online, verkopen en een grotere naamsbekendheid. Van de eerste stappen tot het maandelijks onderhouden, gedurende het hele proces geef ik jou persoonlijke aandacht en begeleiding als dit gewenst is.


Als Allround marketeer heb ik de ervaring en staat van dienst om je te helpen slagen. En mocht mijn verhaal jou aanspreken, schroom zeker niet om contact met mij op te nemen!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Laat hier jouw gegevens voor mij achter en waar jezelf aan zit te denken. Ik neem dan snel contact met jou op!

Bedankt voor de inzending!

Wie ik ben?: Offerte
bottom of page